IMG_20140826_170408-150x150

Romans en andere publicaties
Maurice Kummer publiceerde vier spannende literaire romans. Daarnaast had hij talloze andere publicaties. Die bestaan uit wetenschappelijk werk, columns, korte verhalen en gedichten.

Bokkensprongen
Kunstenares Linda ontsnapt op het nippertje aan een ernstig ongeluk doordat ze gewaarschuwd wordt door een stem in haar hoofd. Van wie is deze stem? Is het een beschermengel en zo ja, wie is deze beschermengel? En, wat wil hij met haar?
Het gevaar lijkt voorlopig geweken maar de stem blijft…
In deze nieuwe spannende roman weet Maurice Kummer op ingenieuze wijze de historische bokkenrijders nieuw leven in te blazen. Ze zijn dood, maar nog lang niet verdwenen.
(ISBN 978-90-78407-51-5) Uitgeverij TIC, 2009.

Fragment

Sprank
Stel, je bent vaste bezoeker van een kleine parenclub. Op een zaterdagavond wordt daar een moord gepleegd. Er zijn geen getuigen. Jij lijkt de laatste die het slachtoffer levend heeft gezien.
Gedurende het politieonderzoek wijzen steeds meer omstandigheden in jouw richting. Hoe bewijs je jouw onschuld? Je zult de echte dader moeten vinden.
Sprank – het geheim van de kusmus begint als een whodunnit maar ontpopt zich tot een filosofische roman waarin de vroegste Orpheusmythes een plaats zoeken tussen wicca- en hekserijsymboliek van nu.
(ISBN 978-90-78407-15-7) Uitgeverij TIC, 2007.

Fragment

Moro-reflex
Moro-reflex is de tweede literaire thriller van Maurice Kummer. Wat kan er allemaal fout gaan in ons leven en beter nog: hoe krijgen we het allemaal weer in orde? Vincent probeert na een traumatische ervaring als klusjesman in een klein Limburgs dorp het hoofd boven water te houden. Als hij contact krijgt met prostituee Melissa komt zijn leven in een stroomversnelling terecht. Achternagezeten door boze dorpsbewoners, wraakzuchtige drugsdealers en vooral een verleden dat als een loden last op zijn schouders drukt, probeert hij zijn leven en dat van Melissa te redden.
(ISBN 90-76043-93-0) Uitgeverij TIC, 2005.

Fragment

Zuur Vlees
Ton en Dienke hebben een slagerij in het Limburgse plaatsje Wijnaken. Na een auto-ongeluk raken zij in contact met de grootstedelijke Lidia en Freek. Wat eerst een hechte vriendschap lijkt te worden, groeit uit tot een gevecht om leven en dood, waarbij oude familiebanden een grote rol spelen. Zuur Vlees is een spannende literaire thriller, waarin hebzucht, jaloezie en wraak de hoofdrolspelers zijn.
(ISBN 90-76043-74-4) Uitgeverij TIC, 2004.

Fragment